Splošni pogoji

Ta spletna stran daje splošne informacije o družbi Hiša financ d.o.o. in njenih storitvah.

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani družbe Hiša financ d.o.o. pomeni, da se strinjate z vsemi navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. V kolikor se s spodaj navedenimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da te spletne strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oziroma določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče. Hiša financ d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni ali dopolni splošne pogoje. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Vse informacije in podatki na spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjeni vzpostavljanju obvezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno (npr. pri objavi uradnih ponudb, prospektov, letakov, idr.).

1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Kljub redni skrbi za vsebine te spletne strani Hiša financ ne more jamčiti za popolno ažurnost in pravilnost vseh informacij na strani. Vse vsebine spletne strani se lahko pogosto spremenijo brez predhodnega obvestila.

Hiša financ d.o.o. ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe nepravilnega delovanja ali nedostopnosti te spletne strani in za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

2. AVTORSKE PRAVICE

To spletno mesto je izključna last družbe Hiša financ d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Vsebine te spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način  reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja družbe Hiše financ.
Oblikovanje in izvedba: Gorazd Orešek

3. PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Hiša financ posveča posebno pozornost varovanju zasebnih informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani in osebnih podatkov, ki ji jih posredujejo v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če naročite storitev.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila storitve in v podobnih situacijah ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

Zraven osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije preko piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, vaš IP-naslov in čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Podatke, ki nam jih posredujete vi ali jih zbiramo preko piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletne strani; za izdelavo storitev, ki ste jih naročili na naši spletni strani; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

V kolikor vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi izdelave storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov. 

4. PIŠKOTKI

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšanje delovanja spletne strani. Ob prvem obisku spletnega mesta se na vaš računalnik shrani "piškotek", ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Podatke, ki jih zberemo preko piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani.

5. ZUNANJE POVEZAVE

Preko našega spletnega mesta lahko dostopate tudi do drugih spletnih strani. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.