Poslovne finance

Ali je vaše podjetje v finančnih težavah?

Ali grozi plačilna nesposobnost?

So plačilni roki prekratki?

Vam banka ne želi več podaljšati obstoječih kreditov ali odobriti novega?

Še tako uspešnemu podjetniku ali manjšemu podjetju se lahko zgodi, da se znajde v finančnih težavah. Velikokrat je razlog v pomanjkanju časa ali znanja, da bi se lahko podjetnik na vseh področjih učinkovito spopadel z izzivi. Takrat potrebujete ekipo izkušenih strokovnjakov ob sebi, ki bodo pomagali. Podpirali in spremljali vas bomo pri razgovorih z bankami, upniki in dobavitelji. Osnova za naše delo je dogovorjen koncept in program sanacije, ki vam ga bomo pripravili. Prednosti pri takšnem sodelovanju so jasne, ponovno se boste lahko posvetili osnovnemu poslu, ki ga najbolje obvladate. Po uspešno izvedeni sanaciji boste lahko ponovno razmišljali o novih poslovnih priložnostih in si za njih lažje zagotovili financiranje.

Imamo izkušnje pri sodelovanju s številnimi slovenskimi podjetji in podjetniki, velikimi in malimi. Sodelovali smo pri mnogih sanacijah, programih prestrukturiranja, pomagali mnogim podjetnikom pri vodenju in upravljanju podjetij. Problemi so raznovrstni, za vsak primer posebej bomo našli najbolj optimalno pot reševanja. Ključni so vaši odnosi z glavnimi kreditodajalci, torej bankami. Poznamo kako banke dihajo, poznamo njihova pričakovanja, poznamo njihove zmožnosti, dobre in slabe točke. In to je ključno, da skupaj z vami pripravimo zanje vzdržen in verodostojen predlog reševanja, ki ga bodo podprle. Verjemite nam, da zelo dobro poznamo kako banke funkcionirajo, zato izkoristite naše znanje.

Razumljivo je, da podjetnike obiščemo na sedežu družbe. Tako bomo vam prihranili čas, nam pa omogočili da vas čim bolje spoznamo.