O nas

Kdo smo?
Prijazni strokovnjaki, ki vam znajo pomagati. Pri našem delu nas poleg strokovnosti odlikujeta prijaznost in občutek za ljudi.

Smo zasebno podjetje, v katerem smo zbrani izkušeni univerzitetni diplomirani ekonomisti z deset in več leti delovnih izkušenj v bančništvu, financah in svetovanju. Ob bančnem in finančnem svetovanju, ki ga nudimo pravnim in fizičnim osebam, smo prvi v Sloveniji razvili posebno pomoč prezadolženim, ki jo ponujamo pod blagovno znamko Zakreditiran.si.

Zakaj smo se odločili ponuditi tovrstno svetovanje?
V prvi vrsti zato, ker smo v praksi zaznali, da ljudje to potrebujejo. Potrebujejo nekoga, ki jim bo pomagal pri analizi stanja in pripravil verodostojen predlog rešitev. Stranke se vse prevečkrat obračajo na banko brez da bi imele predlog kako težave dolgoročno rešiti. In ni jim za zameriti. Težko je namreč pričakovati, da bo stranka sama vedela kaj je sprejemljivo za banko in kakšne rešitve naj predlaga. Predlagati samo, da nekaj časa ne bi plačevali obveznosti banki, je premalo. Zato potrebuje pomoč.

Imeti kredit ni nič posebnega. Pravzaprav je to dokaj običajno. Dandanes je družba usmerjena v trošenje. Pravijo namreč, da brez potrošnje ne bo gospodarskega okrevanja. Trošimo lahko na različne načine. Trošimo lahko sredstva, ki jih sami ustvarimo, torej trošimo svojo plačo. Trošimo pa lahko tudi izposojen denar, ki ga dobimo v banki. Dokler smo sami gospodar svojega finančnega stanja in obvladujemo svoje obveznosti, je dobro in je kredit povsem običajna stvar.

Ko pa obveznosti iz naslova kreditov ter ostale obveznosti presežejo naše prihodke in s tem sposobnost rednega plačevanja, nastopijo težave. Pričnemo zamujati s plačili obrokov bankam, zamujamo s plačili položnic. Smo prezadolženi. Nekateri uspejo takšno situacijo obvladati sami, mnogim pa ne uspe. Takrat potrebujejo pomoč. Pomoč ni v novem kreditu! Mi ne ponujamo kreditov. Pomagali vam bomo obvladati situacijo in znižati mesečne obveznosti. Zatiskanje oči ni rešitev, kratkotrajne rešitve rešujejo zadevo za kratek čas. Potrebujete celovito dolgoročno rešitev.

Ker prihajamo iz bančništva in financ dobro poznamo usode mnogih strank. Naloga bančnih svetovalcev je, da iščejo rešitve za svoje stranke. Žal je to svetovanje v večji meri usmerjeno v prodajo storitev in bančnih produktov ter v zagotavljanje varnosti za banko, ne pa za stranko. Pogosto ste obravnavani le kot eden izmed mnogih in imate občutek, da banka ne razume vaše osebne stiske. Dogaja se da ne razumete, kaj se skriva v ozadju strokovnih bančnih izrazov. Kdo torej svetuje stranki, ki je v težavah?

In tu nastopimo mi. Smo prvi, ki smo se sistematično lotili procesa svetovanja fizičnim osebam in manjšim podjetjem ter samostojnim podjetnikom, ki se znajdejo v težki situaciji zaradi prezadolženosti. Prebrskajte našo spletno stran, poglejte kaj nudimo in se oglasite pri nas. Z veseljem vam bomo svetovali.

PODATKI O PODJETJU

Polni naziv podjetja...................... Hiša financ, svetovanje in izobraževanje d.o.o.
Kratek naziv................................. Hiša financ d.o.o.
Naslov........................................... Kosarjeva ul. 39, 2000 Maribor
Direktor podjetja.......................... Igor Perger
Matična številka podjetja............ 6578659000
Davčna številka............................ 10110836
TRR............................................... SI56 6100 0000 7144 591