Izobraževanje

Na temo prezadolženosti smo pripravili zanimivo izobraževanje s hudomušnim naslovom "Uf, zapufan sem, kaj pa zdaj?"

Izobraževanje opozarja na pasti najemanja kreditov, uči nas kaj je potrebno storiti, ko smo že »zabredli« oz. kako ravnati, da se v situaciji brezizhodne prezadolženosti ne bi znašli. Naučili vas bomo tudi kako pripravite osebni oz. družinski proračun, da bodo vaše finance urejene in vas zaradi njih ne bo bolela glava. Izobraževanje je preprosto in zanimivo. Namenjeno je prav vsem. Izobraževanje popestrimo tudi s številnimi primeri in anekdotami iz prakse. Slušatelje aktivno vključujemo v razprave, tako, da je učinek izobraževanja večji, zadovoljstvo pa obojestransko. Izobraževanju bomo dodali še vsebine s katerimi želimo povečati razgledanost na področju osebnega bančnega in finančnega poslovanja, kar vam bo nedvomno koristilo pri stikih z bankami ter drugimi finančnimi institucijami.

Komu so namenjena izobraževanja?

Verjamemo, da bi takšno predavanje moral slišati prav vsak. Finančno opismenjevanje ljudi je gotovo v širšem interesu celotne družbe. V tujini se takšnim temam posveča mnogo več pozornosti, saj so lahko posledice neznanja ali neupoštevanja nasvetov na tem področju težke. Prezadolženost se sicer lahko ozdravi, toda zakaj pustiti da do tega pride? Takšno stanje prinaša kopico novih težav, od družinskih do socialnih iin vse do osebnih stečajev.

Pokličite nas in z veseljem vam bomo  predstavili izobraževanje s to tematiko ter se dogovorili v kakšnem obsegu, kdaj in za koga bi jo izvedli.